fbpx

Хто замовник світлового шоу під Рівненською ОДА? Ще та головоломка

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному вчора 26 серпня пізно ввечері можна було спостерігати за дивним світловим шоу. Розташувалися вони у кількох місцях міста.  Однак, хто зробив цю акцію – невідомо, з’ясувати це не вдалось ані безпосередньо у технічних працівників у день акції, ані в офіційних органах наступного дня.

Одна із локацій, де встановили десятки прожекторів – був майдан перед Рівненською ОДА.

Втім добре проглядалося світлове шоу і на радіозаводі і інших районах міста.

Журналісти Суспільного підійшли до чоловіка, який сидів за пультом. Він сказав лишень, що захід називається “Подаруй світло”, але хто й чому його робить – не пояснив. Порадив лише шукати інформацію в інтернеті. Жодного анонсу чи згадки про таку акцію у мережі – немає. 

Речник міської ради Микола Прокопчук наступного дня на питання журналістів про акцію відповів, що інформації про неї не отримували і хто влаштував шоу – наразі йому невідомо.

Суспільне також звернулось в обласну адміністрацію із питанням, чи відомо їм, хто влаштував світлове шоу під вікнами установи. У відповіді пресслужби йдеться, що найближчим часом голова ОДА має зробити заяву з цього приводу.

Нагадаємо, у період карантинних обмежень схожим чином працівники концертно-розважального сегменту намагались привернути увагу влади та вимагали послаблення заборон.

Повідомляє “Суспільне”.

Редакція газети “7 днів” має фото, як монтували систему шоу на Північному поблизу садочка на Коновальця.


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»