fbpx

Головного лікаря обласного діагностичного центру у Рівному відсторонено від посади

Діліться інформацією з друзями:

Головного лікаря Рівненського обласного діагностичного центру відстороняють від посади на час службового розслідування.

Відповідне розпорядження голови Рівнеоблради з’явилось на офіційному сайті. Причина – заборгованість по зарплаті. У розпорядженні вказано – щодо головлікаря Центру Романа Шустика розпочато службове розслідування, .

“Утворити комісію з проведення службового розслідування щодо невиконання або неналежного виконання головним лікарем комунального підприємства “Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука” Рівненської обласної ради Шустиком Романом Петровичем своїх службових обов’язків, зокрема утворення заборгованості та невиплати заробітної плати працівникам комунального підприємства”, – вказано в документі.

На сайті Рівнеоблради є інформація, що відсторонення та розслідування зумовлено заборгованістю з виплати зарплати на підприємстві, йдеться про 2 мільйонів гривень.

“Наголошуючи на тому, що борг із зарплатні є відповідальністю керівника, і за нього передбачена також серйозна відповідальність згідно з чинним законодавством, починаємо службове розслідування. Проводимо його, щоб зрозуміти, чому склалася така ситуація, а головне – яких заходів було вжито керівництвом діагностичного центру, щоб цьому запобігти, – цитує пресслужба голову Рівненської облради Сергія Кондрачука.

Службове розслідування комісія має провести із 8 липня по 8 серпня. Головлікаря відсторонено з 12 липня і на термін до закінчення цього розслідування.

Суспільне звернулось за коментарем з цього приводу до Романа Шустика. Він пообіцяв озвучити свою позицію пізніше.