fbpx

Глухий грім – до тихого дощу, а гучний на зливу

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 23 липня зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо в Рівному вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.13, зайде о 20.55. 13-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, друга фаза, зах. 3.42; сх. 21.03).

Мудрі кажуть: «Який сенс фарбувати волосся? Від цього молодшим не станеш». Сесілія Агерн

Не забудьте привітати: Антона, Данила, Леонтія, Олександра, Тимофія.

Астролог радить: Магічний день, який у символічній формі показує, чи все у вас в порядку. Сьогодні треба завершувати розпочаті раніше справи, навести лад у паперах, віддати всі борги.

День для здоров’я: Ви можете почуватися кепсько, можуть загостритися хронічні захворювання, з’явитися страх, тривога, може боліти голова чи напасти депресія. Вразливі шкіра, серце, статеві органи, пряма кишка. Рекомендується баня, а от від голодування краще відмовитися.

Усміхніться: – Чим схожі типовий американець і типовий росіянин?

– Обидва весь час думають про США і ніколи не згадують про російські проблеми.

 за останні 130 років 23 липня:

МАКС: 32.0° (1998)
МІН: 5.7° (1951)

Народний прогноз погоди

23 липня відзначається день преподобного Антонія Печерського. У минулі часи помітили, якщо в цей день буде глухий грім – до тихого дощу, а якщо грім гучний, можна чекати на зливу. З давніх часів до нас дійшло цінне зауваження для рибалок: якщо грім у пісний день (середа і п’ятниця) – у рибалок буде хороший улов риби.