fbpx

Для реконструкції електропостачання рівненської стоматполіклініки обрано виконавця робіт

Діліться інформацією з друзями:

Орієнтовний час читання: 1 хвилина

Обрано виконавця робіт у межах проєкту по реконструкції системи електропостачання Рівненської міської стоматологічної поліклініки.

Відповідно до рішення комісії у складі директора Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради, уповноваженої особи з питань закупівель та експерта з питань енергозбереження (протокол засідання від 24.07.2023), переможця запиту комерційних пропозицій щодо виконання робіт у межах проєкту «Реконструкція системи електропостачання КНП «Міська стоматологічна поліклініка» Рівненської міської ради  за адресою: вул. С. Крушельницької, 46, м. Рівне шляхом встановлення сонячних батарей», обрано фізичну особу-підприємця Богдана Павла Володимировича та надіслано повідомлення про намір укласти договір від 25.07.2023.

  • Життя з чистого листка
    Ірина Геворгян – із Горлівки, що на Донеччині. Вторгнення окупантів у 2014 році вигнало її родину з рідного дому, змусило покинути розкручений бізнес. Спочатку сім’я перебралася у Костянтинівку, а з початком повномасштабного вторгнення – у Рівне. Ірина розповідає про…