fbpx

Cпідвей: рівнянин Роман Капустін посів 9 місце в чемпіонаті європи серед юнаків

Діліться інформацією з друзями:

Рівненська торсида та тренерський штаб розраховували на кращий результат, однак у виступ Романа втрутився фатум…

“Плоходражні стадіон” у чеському Пльзєні приймав фінальні змагання особистого чемпіонату Європи зі спідвею серед юнаків у класі мотоциклів 125 см.куб. вже вдруге в історії турніру. Такого роду змагання почали проводитися у 2004-му році. Тоді, 17 років тому, у голландському Сідденбурені перемогу здобув Рамон Станек з Німеччини.

Цього разу 24-х учасників фіналу чекало важке випробування. Усю ніч, а також цілий ранок перед гонкою доріжку треку заливав потужний дощ. Для рівнянина Романа Капустіна це був 4-й виїзд за кордон і перший старт у Чехії. Тому відсувавлося певне хвилювання, яке зникло після тренування. Організатори гонки зробили усе можливе аби змагання відбулися саме у суботу 29 серпня і небеса їх почули. З 7,30 ранку почалася техкомісія, а о 10-й дощ припинився. Рішенням комісії тренування було перенесено з 11.00 на 14.00. Змагання ж розпочалися згідно регламенту о 15.00 за чеським часом.

Представники України, тренер Віктор Гайдим, гонщик Роман Капустін, батько Андрій Капустін та власне керівник делегації Сергій Головня активно працювали з технікою, враховуючи погодні умови. З трьох привезених до Чехії мотоциклів було відібрано 2 кращих (один з новим двигуном), внесені коригування у налаштування техніки та підготовлено велику кількість запасних частин на всяк випадок…

P.S. продовження читайте за посиланням…

Висловлюємо подяку за підтримку у цій поїздці міському голові Рівного Володимиру ХОМКО та депутатському корпусу виконавчого комітету Рівненської міської ради, Голові РОДА Віталію КОВАЛЮ та депутатському корпусу РОДА, партнерам Intercars, Pit-Stop, Рівненській Фабриці Нетканих Матеріалів та особисто депутатам Рівненської міської ради Богдану ГАПЯКУ та Мар’яну ГОДІ, Народному депутату VI та VII скликань, кандидату на міського голову Рівного Юрію ВОЗНЮКУ, Karcher, Добриня Сервіс та особисто Юрію Слободенюку, а також палким прихильникам чорного спорту.


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»