fbpx

3D техніка для майбутніх турагентів

Діліться інформацією з друзями:

Сучасний кваліфікований провідник у світі туристичних подорожей та унікальних відкриттів збагачує свої напрацювання, розширює діапазон знань завдяки постійному навчанню. Так, у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітні, що обрали професією «Агент з організації туризму», мають унікальну нагоду комунікувати із потужними надавачами туристичних послуг– роботодавцями, бібліотеками, громадськими організаціями, клубами тощо.

Майстер виробничого навчання Рівненського центру ПТО ДСЗ Інна Лугова разом із досвідченим бібліотекарем навчального закладу Антоніною Лисенко для слухачів організували надзвичайно цікавий похід у Рівненську обласну універсальну наукову бібліотеку. Найбільша рівненська книгозбірня пропонує сьогодні не лише величезний арсенал літератури, але й сучасні методи самовдосконалення та самоосвіти. Зокрема, у своєму спеціалізованому відділі презентує новітні технології вивчення іноземних мов – 3D ручки, книги, принтер.

Практичні поради у роботі з 3D-технологіями.

Делегація відвідувачів, а це слухачі, направлені на навчання Млинівською, Здолбунівською, Рівненською, Костопільською, Корецькою, Гощанською, Рокитнівською районними філіями Рівненського обласного центру зайнятості та Рівненським міським центром зайнятості, ознайомилася із принципами роботи сучасної техніки Безробітні спробували самостійно попрацювати на новітній апаратурі. Серед майбутніх агентів і Ядвіга Шведе з м.Умань Черкаської області. Слухачка поділилася, що її край – відомий у туристичному світі як потужний і пізнавальний, проте саме на Рівненщині особливо вражають люди, несподівані цікаві відкриття, а особливо – умови навчання в Рівненському центрі ПТО. «Жодного дня ще не пошкодувала, що обрала для навчання саме Рівне!»- додає слухачка. Екскурсія вразила та зацікавила Ядвігу і вона відразу записалася на вивчення польської мови.

Роботу апаратури  присутнім продемонстрував працівник бібліотеки. Тут зосереджено усі новітні технології для занять. Інна Петрівна розповіла слухачам про нагальну потребу сучасної людини (а особливо у цій професії!) у вивченні мов, нові підходи  в опануванні навчальних програм. Важливо, що обласна бібліотека тісно співпрацює із волонтерами різних країн, тому із запропонованих до вивчення мов (англійська, німецька, польська, французька та інші) заняття проводяться безкоштовно! У зручний вечірній час бібліотека запрошує усіх бажаючих. Працює сучасний відділ іноземної літератури.

Чи не найцікавіше було дізнатися, як працюють  підручники у форматі 3D: відкрив будь-яку сторінку, а вона озвучується! І ти потрапляєш у фантастичний екскурс!  3D ручка – для малювання у 3D вимірі. А принтер 3D має величезну кількість опцій! Хоча й вартує 36 тисяч доларів, проте він доступний усім та адаптований навіть до роботи людей із обмеженнями зору. Шляхом дотику вони можуть керувати процесом, і також вивчати іноземні мови!

Слухачі не приховували емоцій, щиро дякували за надзвичайно цікаву екскурсію та вже  записалися на ефективні сучасні, а головне – зручні та доступні курси з польської та італійської мов.

7 місячне навчання агентів з організації туризму на базі навчально-виробничого комплексу  РЦПТО ДСЗ – це не лише робота в аудиторіях, не лише спеціалізовані заняття із розробки та складання туристичних маршрутів, але й потужна інвестиція у власний розвиток та здобуття важливих комунікацій. Пишаємося своїми слухачами та можливостями і перспективами сучасного навчального закладу!