fbpx

108 успішних студентів та учнів Рівненщини отримали обласні премії

Діліться інформацією з друзями:
Кращі учні та студенти Рівненщини отримали обласні премії за підсумками навчального року. Це три тисячі гривень кожна. Відповідні сертифікати та солодощі молодим людям особисто вручили голова обласної ради Сергій Кондрачук та голова облдержадміністрації Віталій Коваль.
«Коли дивлюся на вас, то згадую себе в юності, свої перші досягнення в навчанні. І те, наскільки приємно було перемагати! Сподіваюся, коли ви подорослішаєте, то не запитаєте себе: «Навіщо це мені було потрібно»? – звернувся до присутніх молодих людей голова обласної ради Сергій Кондрачук. Навпаки, бажаю вам досягати ще більшого! І нехай захоплення наукою допоможе вам у майбутньому стати успішними людьми».
У пресслужбі обласної ради також повідомляють, що загалом, грошове заохочення отримали 97 студентів вищих навчальних закладів та 11 учнів загальноосвітніх шкіл та профтехучилищ. Є серед нагороджених і учні закладів освіти та науки Рівненської обласної ради. А саме Рівненська Мала академія наук учнівської молодіта Обласний науковий ліцей в м. Рівне Рівненської обласної ради.