fbpx

Як почистити мікрохвильовку, щоб блищала як нова

Діліться інформацією з друзями:

Зсередини мікрохвильова піч мажеться ще швидше, ніж зовні, і разом з цим починає поширюватися не найприємніший запах.

Якщо розігріти в брудній печі щось смачне, то пахнути воно буде не дуже приємно. Розкажемо, як за лічені хвилини почистити мікрохвильову піч. Так роблять професіонали.

Після швидкого та простого чищення мікрохвильова піч заблищить як нова. Найприємніше в тому, що не доведеться використовувати хімічні засоби, які потім потрібно змивати так само ретельно, як і залишки жиру.

ЯК ДІЯТИ

  1. Насамперед потрібно взяти 400 г води і розчинити в ній 2 столові ложки столового оцту. Розчин потрібно готувати в керамічному або скляному посуді.
  2. Потім ємність з оцтовим розчином прибирають всередину мікрохвильовки і включають прилад на максимальну потужність, а таймер встановлюють на 10 хвилин.
  3. Після того як мікрохвильова піч закінчить працювати, не поспішайте відкривати дверцята і виймати оцет. Ще протягом 5-10 хвилин гарячий розчин виділятиме пару, завдяки чому потім буде простіше відмити жирний наліт.

Після цього видалити осілий на стінках камери жир і бруд не складе труднощів за допомогою звичайної губки для миття посуду.

На цьому все. При бажанні можна приготувати водний розчин соди і протерти камеру зсередини, а потім залишити дверцята відчиненими, щоб швидше вивітрився запах оцту.