fbpx

Тривають важкі бої за місто Бахмут – Генштаб ЗСУ

Діліться інформацією з друзями:

Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 57 авіаційних ударів, зокрема, застосував 26 БпЛА типу “Шахед-136”. 21 з них знищено нашими захисниками.

Повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також російські агресори здійснили 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник, ціною великих втрат, продовжує вести загарбницьку війну.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Триває комплексна перевірка бойової готовності збройних сил республіки білорусь.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Сумської та Харківської областей.

На Лиманському напрямку противник намагався покращити тактичне положення, вів безуспішні наступальні дії в районах південної околиці населеного пункту Кремінна та Серебрянського лісництва. 

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за місто Бахмут. Також, протягом минулої доби наші захисники відбили атаки противника в районі населеного пункту Хромове. 

На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районах Авдіївки, Водяного та Первомайського, успіху не мав. 

На Мар’їнському напрямку минулої доби наші захисники відбили численні ворожі атаки в районах населених пунктів Мар’їнка та Побєда.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії у напрямку Вугледара. 

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести  оборонні дії. В той же час, протягом доби, обстріляв понад 35 населених пунктів.

Читайте також: Загиблих нацгвардійців на Рівненщині вшанували поляки