fbpx

Сонячне затемнення 20 квітня: незворотні наслідки та попередження астролога

Діліться інформацією з друзями:

Астролог Валентина Віттрок попереджає, що сонячне затемнення 20 квітня, яке відбулося о 04:17 за Гринвічем (06:17, Рівне) в 30-у градусі Овна, може принести незворотні наслідки.

Зокрема, під час такого затемнення може виникнути підвищена нервозність, проблеми зі сном та багато несподіванок. Віттрок наголошує, що це затемнення відкриє так званий “коридор затемнень”, який закінчиться місячним затемненням 5 травня, і всі події, що відбудуться під час цього періоду, є незворотними. Тому, за її словами, варто ретельно обмірковувати кожен вчинок, дію і навіть слово, стежити за тим, що відбувається у житті.

Крім того, астролог зазначає, що сонячні затемнення зазвичай несуть активізацію вірусів, фатальні випадки і занепад сил. Вона додає, що це затемнення має відношення до народження нової програми на 19 років вперед.

Сонячне затемнення 20 квітня – особливості

За словами Віттрок, це затемнення дуже давнє і повторюється кожні 18 років, наступне таке очікується у 2041 році. 

“Останнє було у квітні 2005 року (обраний новий папа Бенедикт XVl; Сільвіо Берлусконі склав обов’язки прем’єр міністра Італії; у рамках саміту міністрів закордонних справ країн НАТО Росія і НАТО підписали угоду про статус військ; з’являється найперше відео на YouTube і, звичайно ж, кілька аварій з поїздами та літаками)”.

Астролог також висловила думку, що у військовому плані це затемнення може принести якийсь “нежданчик”. Вона припускає, що цей “нежданчик” може бути пов’язаний зі зливом секретної інформації, який, за її словами, вже стався. Віттрок зауважує, що затемнення зазвичай “включаються” за два тижні.

Джерело Уніан

Читайте також: Астрологи назвали знаки, яким потрібно поберегтися в період ретроградного Меркурія