fbpx

Гороскоп на тиждень: Сміливіше, на вас завжди очікує щось цікаве

Діліться інформацією з друзями:

Калейдоскоп життя підносить свіжі переживання. Астрологи кажуть, що саме на піку гострих відчуттів дихається на повні груди. 

Овен. Будь-які пропозиції, які будуть надходити, перевіряйте тисячу разів. Наївність може зіграти з вами злий жарт! Може виникнути бажання нічого не робити. Перетерпіть цей період. Він – лише сигнал про втому і вам негайно потрібна відпустка.

Телець. На вас чекають хороші новини. Тільки не святкуйте перемогу завчасно. Постарайтеся втримати її у таємниці, щоб не наврочити. Сприятливий час для ґрунтовної роботи. Можете сміливо навантажувати себе на повну потужність.

Близнята. Можливо, отримаєте пропозицію руки і серця. Вільним можна розраховувати на приємне знайомство. Не завалюйте себе роботою, подбайте про відпочинок.

Рак. Прийшла пора, коли варто хоч чимось урізноманітнити життя. Змініть сферу діяльності або знайдіть нових друзів. Заплановані поїздки будуть вдалими. А ось ділові питання зараз краще не вирішувати. Робота над ними відбуватиметься з великими труднощами.

Лев. Складіть чіткий план дій. Тільки у цьому випадку успіх забезпечений. Може накопичитися напруга у стосунках. Тож необхідно поїхати у відпустку або вибратися в гори. Це може бути і коротка поїздка, головне, щоб ви були разом.

Діва. Домашній побут поглине повністю. Зрештою втомитеся і вам буде потрібний відпочинок. Краще, якщо це буде на свіжому повітрі. Уважно добирайте слова у спілкуванні з близькими родичами. Можете мимоволі образити їх і потім довго мучитиметеся докорами сумління.

Терези. Робочі думки та ідеї, які будуть постійно у вас з’являтися, обов’язково озвучуйте начальству. З дітьми зараз краще підтримувати хороші стосунки, інакше вони можуть залишити вас осторонь від важливих подій у їхньому житті.

Скорпіон. Сваритися цього тижня не можна. Навпаки, постарайтеся підтримувати в собі спокій і гармонію. Відмовтеся від важкої та шкідливої їжі.

Стрілець. Очікуються непередбачувані витрати. Не скупіться: все буде повернуто вчасно. На роботі будьте напоготові! Ймовірно проти вас влаштовують змову. З’ясуйте, хто організатор і поговоріть з цією особою тет-а-тет.

Козоріг. Усе хороше, що має статися з вами найближчим часом, прийде до вас несподівано. Можливі сварки з вашими половинками. Правда, вони будуть недовгими і незабаром союз відновиться.

Водолій. Навіть скептикам у найближчий час краще покластися на інтуїцію. Вона буде правити вашим світом. Остерігайтеся хвороби. На роботі буде багато паперової тяганини. У перервах налагоджуйте стосунки з колегами за горнятком кави.

Риби. Час буде непростим, але дасть гарні плоди. Відчуєте виснаження, проте будете задоволені собою. Очікуються кардинальні зміни. Перш за все вони стосуватимуться особистого фронту.

Читайте також: Сонячне затемнення 20 квітня: незворотні наслідки та попередження астролога