fbpx

Вибухи у Джанкої серйозно пошкодили вузлову станцію – ОК “Південь”

Діліться інформацією з друзями:

Вибухи у тимчасово окупованому Джанкої призвели до пошкодження вузлової станції, її використання поки що неможливе. Зокрема, це було необхідно для виснаження логістики ворога.

Про це керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру ОК “Південь” Наталія Гуменюк заявила в ефірі Радіо Свобода.

“Наразі використання неможливе, і та метушня, яка навколо цього місця влучання відбувається, говорить про те, що немає ще навіть адекватного рішення, що з цим “щастям” їм робити”, – наголосила вона.

Окупанти намагатимуться якнайшвидше відновити те, що пошкоджено, бо безпосередньо залізничне сполучення – це спосіб доставки важкого озброєння та особового складу. Але ЗСУ продовжують роботу, зокрема, з вогневого контролю для того, щоб ці зусилля були марними, зауважила Гуменюк.

В ОК “Південь” зазначають, що ця атака є “одним з елементів плану, який передує активним діям”. Зокрема, це необхідно для виснаження логістики ворога.

Гуменюк зауважила, що панічні настрої серед влади окупованого Криму “вже панують”.

“Звісно, викликати панічні настрої вже запізно, вони вже там панують, і це підтверджено не один раз тим напрямком, який є на виїзд із Криму і навантаженням на всі автодорожні шляхи і залізничні, ті, що в них ще функціонують. Це не просто сигнал, що пора діяти, а це безпосередньо наша робота, яка однозначно позначає наміри Сил оборони і напрямок руху Сил оборони”, – додала керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру.

На фото: Залізнична розв’язка в Джанкої, архівне фото

Читайте також: Вночі окупанти влаштували масовану атаку дронами