fbpx
атака дронів

Вночі окупанти влаштували масовану атаку дронами

Діліться інформацією з друзями:

Цієї ночі, 22 березня, противник завдав чергового масованого авіаційного удару БпЛА «Шахед-136». За попередньою інформацією, із 21 дрона, які запустив ворог, 16 знищили наші захисники.

Повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ворог не припиняє атаки на Київ. Цієї ночі країна-терорист знову запустила свої смертоносні БПЛА в напрямку столиці. За попередньою інформацією, це були баражуючі боєприпаси «Shahed».

Силами нашої ППО всі цілі, виявлені в повітряному просторі навколо Києва, були знищені. За даними на цю мить – без жертв та руйнувань. За що маємо вчергове дякувати нашим охоронцям неба – силам протиповітряноі оборони! Вони справжні герої! Слава Україні!, – Сергій Попко, начальник КМВА.

В Хмельницької обласній військовій адміністрації повідомили, що вибухи, які було чути, – це робота сил протиповітряної оборони, прильотів на території області зафіксовано не було.

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони України завдала 6 ударів по районах зосередження окупантів. Водночас наші захисники збили 15 ворожих БпЛА різних типів, а також 2 керовані авіаційні ракети Х-59.

Російська федерація продовжує збройну агресію проти України, не полишає намірів щодо повної окупації Донецької та Луганської областей. Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, на інших – обороняється. Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 114 ворожих атак на східній ділянці фронту.

Російський агресор не перестає ігнорувати закони і звичаї війни, обстрілює населені пункти, а також об’єкти критичної інфраструктури.

За минулу добу окупанти завдали 10 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснили 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах.

Читайте також: На запит роботодавців у Рівному навчатимуть спеціалістів для будівельних та проектних організацій