fbpx
Сімейні підприємства можуть отримати підтримку

Сімейні та жіночі підприємства можуть отримати до 35 000 доларів

Діліться інформацією з друзями:

Гранти для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” оголосила прийом грантових заявок від українських малих та середніх підприємств (МСП).

Програма планує надати до 100 грантів на суму від 10 000 до 35 000 доларів США для сімейних або жіночі підприємств, які бажають відновити, розширити або розвинути свій бізнес.

Метою грантової програми є підтримка українських малих та середніх сімейних та жіночих підприємств виробників товарів та послуг, шляхом надання фінансової підтримки для релокації бізнесу, відкриття нових напрямків, масштабування бізнесу та входу на міжнародні ринки.

Грантова програма має на меті збереження та створення робочих місць, залучення інвестицій, нових клієнтів, збільшення продажів на внутрішньому та/або іноземних ринках.

Претенденти повинні бути зареєстрованими українськими приватними підприємствами, фізичними особами-підприємцями або юридичними особами, що визнаються державними органами України та мають добру репутацію. Бізнеси, які здійснюють перепродаж товарів та послуг, не розглядатимуться в межах проєкту.

Деталі за посиланням

Читайте також: Бойові втрати противника: оновлені цифри