fbpx

Як за 10 хвилин зробити мандарини солодшими

Діліться інформацією з друзями:

Один з улюблених фруктів малечі в зимові місяці – мандарин. Однак, трапляється, що куплені в магазині цитрусові виявляються кислуватими. Японці мають нехитрий лайфхак, як зробити ці плоди солодшими.  

Щоб “виправити” смак цитрусових, досить покласти їх у воду. Температура рідини повинна становити 40 градусів. Зачекайте десять хвилин і діставайте фрукти. Гаряча вода нейтралізує лимонну кислоту, яка і робить мандарини надто кислими.

Якщо ця хитрість не допомогла, то вийнявши мандарини з гарячої води, одразу ж кладіть фрукти їх у холодну. Тоді за рахунок ефекту теплового стиснення плоди точно стануть солодшими. Смакуйте на здоров’я.