fbpx

Відомий кухар розповів, як вдосконалити картопляне пюре

Діліться інформацією з друзями:

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів як зробити картопляне пюре ще кращим. Він нагадав про смачні доповнення до цього традиційного гарніру.  

«Картопля добре поєднується з будь-якими квашеними та маринованими продуктами. До пюре додайте вершкове масло та квашену капусту. Виходить дуже смачно», – радить кухар.

Замість капусти можна використати солоні огірки та оливки.

Основна порада: коли будете варити картоплю для пюре, обов’язково додайте лаврові листи та горошини духмяного перцю, щоб страва вийшла ароматнішою, – зазначив Євген Клопотенко.

Пюре з квашеною капустою – це вже самостійна страва, але її можна подавати й як гарнір.

читайте також: