Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів як зробити картопляне пюре ще кращим. Він нагадав про смачні доповнення до цього традиційного гарніру.
«Картопля добре поєднується з будь-якими квашеними та маринованими продуктами. До пюре додайте вершкове масло та квашену капусту. Виходить дуже смачно», – радить кухар.
Замість капусти можна використати солоні огірки та оливки.
Основна порада: коли будете варити картоплю для пюре, обов’язково додайте лаврові листи та горошини духмяного перцю, щоб страва вийшла ароматнішою, – зазначив Євген Клопотенко.
Пюре з квашеною капустою – це вже самостійна страва, але її можна подавати й як гарнір.
читайте також:
- Як швидко приготувати наполеон без випікання
- Ідеально для холодного недільного вечора: готуємо безалкогольний глінтвейн