Сьогодні, 8 вересня, у Рівному професійні кухарі проводять майстер-класи для дітей та батьків із кваліфікованими психологами.
Завдяки спільному приготуванню діти відволікаються від сьогодення спілкуються і набувають навички в кулінарії. За процесом спостерігає психолог, який дасть своє заключення і поради, кому вони знадобляться. 14 дітей на кухні Рівненського училища ресторанного сервісу і торгівлі готують три страви . Це салат “Цезарь”, боул з гречкою та лимонад.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ініціатива з підвищення кулінарної культури шеф-кухаря Євгена Клопотенка Cult Food за підтримки Міністерства освіти України започаткували спільний проект «Разом | твоя підтримка поруч», в якому діти зможуть психологічно відновитися під час кулінарних майстер-класів. На цих заходах діти Рівненщини зможуть психологічно відновитися завдяки їжі.