fbpx

Що корисніше для жіночого організму – золото чи срібло

Діліться інформацією з друзями:

Ми так любимо різноманітні прикраси зі срібла та золота! Між тим, дуже цікаво дізнатися, що корисніше для жіночого організму – золото чи срібло?

Виявляється, всі дрібнички, котрі так нам до вподоби, служать не тільки прикрасами, котрі тішать око, а й впливають на наш організм. Причому золото й срібло – по-різному. І нашому тілу зовсім не байдуже, чим ми його прикрашаємо. На думку вчених, золото активізує всі процеси в організмі, має на органи людини тонізуючий вплив, а срібло навпаки – заспокоює, знімає запалення. Заспокійливий ефект срібла дуже корисний при безсонні.


Що робити, коли опекли руку?

Кухар виготовляє скульптури з вершкового масла


Ми знаємо, що на руці є понад 400 активних точок, котрі діють на серце, нирки, печінку та інші органи. Лікарі стикалися з випадками, коли знята обручка позбавляла від безсоння і головного болю. Або ж зникало безпліддя. Медики радять носити золоті прикраси дамам після 40 років, котрі страждають на підвищений тиск, хронічну втому, мають виразкові хвороби. Срібло ж краще носити тим, хто дуже дратівливий і страждає частими головними болями. Існує думка, що при контакті срібла зі шкірою нездорової людини воно темніє. Тож будьте уважними! І ще одна порада: не варто носити разом прикраси із золота та срібла, адже ці метали мають абсолютно протилежну дію. Як вона позначиться на організмі людини – важко сказати.

Галина ДОРОШЕНКО