Замочені горіхи у воді, оживають і приносять набагато більше користі.
У замочених у воді горіхах ще більше корисних речовин, вони приємні на смак, легше переварюються і краще засвоюються організмом. В сухих горіхах містяться інгібітори ферментів — спеціальні речовини, які уповільнюють процес перетравлення.В «сплячому» стані ці інгібітори не дають горіху прорости, зберігаючи його у незмінному стані до потрапляння у вологе середовище. Саме у воді відбувається важливий процес активізації, після якого всі корисні речовини «прокидаються» і активно засвоюються в організмі. Горіхи мають інструкцію із застосування
Скільки потрібно замочувати різні горіхи:
- Грецькі горіхи – 8 годин.
- Мигдаль – 12 годин.
- Φундук – 8 годин.
- Кедрові горіхи – 8 годин.
- Μакадамія – 4 години.
- Кешью – 6 годин.
Важливо: чим твердіший горіх, тим довше потрібно його вимочувати. Отримуйте від їжі максимальну користь!
Читайте також: Сумну звістку з Донеччини отримали ще дві родини захисників з Рівного…

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
