Відвар, що додає сил

Щоб постійно бути в курсі новин підпишіться на наш Telegram

Взяти дві столові ложки сухих подрібнених плодів шипшини, залити півлітра кип’яченої води, кип’ятити 10 хвилин на повільному вогні під закритою кришкою, настояти 1-2 години, процідити, додати дві столові ложки меду, добре розмішати, щоб мед розтанув. Вживати по півсклянки двічі-тричі на день як загальнозміцнюючий засіб. Напій корисний ослабленим людям, а також тим, хто має хвороби серця і нирок.


Рівнефармація; точно, як в аптеці

Рівнян запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Діліться корисною інформацією з друзями: