Він нагадав, що згідно з новими правилами, у раціоні шкільного харчування має бути менше хліба, солі та цукру і більше овочів, фруктів та м’яса. Клопотенко зі своєю командою розробив рецептури, що відповідають цим нормам (до уваги вони взяли продукти, які школи реально можуть купити та ситуацію з обладнанням).
Батькам, чиї діти незадоволені шкільною їжею, шеф-кухар рекомендує перевірити, наскільки шкільна їдальня дотримується нових норм. Це можна зробити за посиланням.
Шеф-кухар також дав посилання на розроблені його командою страви, щоб батьки могли переконатися, що якщо у школі декларують, що готують за меню Євгена Клопотенка, їжа відповідала його рецептам.

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
