fbpx
Трампа визнали винним у справі про зґвалтування журналістки

Трампа визнали винним у справі про зґвалтування журналістки

Діліться інформацією з друзями:

Присяжні визнали Трампа визнали винним в тому, що 45-й президент США домагався Джин Керол у примірочній торгового центру в Нью-Йорку в 1996 році.

Передає CNN.

Керролл стверджувала, що Трамп зґвалтував її в універмазі Bergdorf Goodman, а потім зганьбив її, коли заперечив її звинувачення, сказав, що вона не його тип і припустив, що вона вигадала цю історію, щоб збільшити продажі своєї книги. Трамп заперечував усі правопорушення. Йому не загрожує тюремне ув’язнення в результаті цивільного вироку.

Його зобов’язали виплатити майже $2 млн компенсації за звинуваченням у побоях і ще $3 млн за наклеп, коли він заперечував цей інцидент.

Однак Трампа не увʼязнили, оскільки вже спливли і термін давності справи, і термін подачі цивільних позовів.

Хоча присяжні встановили, що Трамп здійснив сексуально насильство над Керрол і це є достатнім для того, щоб притягнути його до відповідальності за побиття. В той же час, присяжні не знайшли, що Керролл довела, що Трампїї зґвалтував.

Сам експрезидент Штатів назвав вердикт ганьбою і «продовженням найбільшого полювання на відьом усіх часів». А постраждалу, каже, взагалі не знає.

Нагадаємо, що письменниця та журналістка Е. Джин Керролл звинувачує Дональда Трампа у зґвалтуванні в роздягальні універмагу в середині 1990-х років.

Читайте також: Майже 700 окупантів знищено за минулу добу українськими захисниками