fbpx

Аллу Пугачову перевірять щодо фінансування ЗСУ

Діліться інформацією з друзями:

Аллу Пугачову хочуть  перевірити  на фінансування Збройних сил України. З таким зверненням до російської Генпрокуратури звернувся голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін.

Про це повідомляють росзмі.

Бородін у зверненні зазначив, що, мешкаючи зараз в Ізраїлі, Пугачова продовжує критикувати спеціальну військову операцію в Україні.

Також, за його словами, вона підтримує діячів культури та мистецтва, які залишили Росію, активно критикують спецоперацію та надають фінансову допомогу Україні.

“Раніше Федеральним проектом було встановлено іноземне фінансування діяльності Алли Пугачової та її зв’язку із західними спецслужбами”, – наголошується в зверненні.

Крім того, повідомляється, що слідчий комітет перевірятиме на предмет фінансування Збройних сил України дочку та внука співачки Алли Пугачової – Крістіну Орбакайте та її старшого сина Микиту Преснякова.

З таким проханням до слідчих звернулися “патріоти” Росії, які не змогли примиритися з тим, що зірки виїхали з країни-терористки. Про перевірку написали російські пропагандисти, передає Обозреватель.

“Звернення до слідчого комітету надійшло від Асоціації патріотичних сил півдня Росії. Громадські діячі звернули увагу на те, що співачка перебралася до США та приїжджає до Росії, щоб заробити грошей. А виступає вона у кольорах українського прапора”, – поскаржилися росіяни.

Читайте також: Зарядку разом із вихователями та батьками робили вихованці рівненського дитсадка «Вишенька»