fbpx

За ліквідацією доньки путінського пропагандиста стоїть «Національна республіканська армія»

Діліться інформацією з друзями:

За ліквідацією доньки путінського пропагандиста та ідеолога “руського миру”  Олександра Дугіна – Дар’ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію, стоїть «Національна республіканська армія».

Підрив її машини у підмосков’ї – це партизанська акція, метою якої є опір кремлівському режиму. 

Про це заявив російський опозиціонер Ілля Пономарьов

У Росії тепер є нова політична реальність. Національна Республіканська Армія відкрила другий фронт у тилу путінських фашистів, які вторглися до України. Більше жоден розпалювач, фінансист чи “волонтер” путінської війни не в безпеці. – написав Пономарьов

Він зазначає , що в не безпеці й карателі з 64-ї “гвардійської” бригади – терористи та ґвалтівники, що орудували у Бучі. Не в безпеці й інші військові злочинці, добре відомі та ідентифіковані.

А у росіян з’явилася надія: тепер є кому дати по зубах путінським фашистам і всередині Росії. – зазначає опозиціонер.

Ілля Пономарьов — Депутат державної думи росії, 20 березня 2014 року, під час голосування в державній думі щодо ратифікації Договору про анексію Криму виявився єдиним із 450 депутатів, що проголосував проти анексії.

В Заяві Національної Республіканської Армії говориться, що російські активісти, військові та політики, нині партизани та бійці НРА, ставлять поза законом паліїв війни, грабіжників та гнобителів народів Росії!

Ми оголошуємо президента Путіна узурпатором влади та військовим злочинцем, який поправив Конституцію, розв’язав братовбивчу війну між слов’янськими народами і відправив російських солдатів на вірну та безглузду смерть. – йдеться в зверненні. – Путін буде нами скинутий і знищений!

Заява НРА та коментар пономарьова (відео в ютубі).