fbpx

росіяни атакують грузинський бар через анкети для отримання вхідної візи

Діліться інформацією з друзями:

Грузинський бар запровадив вхідні візи для росіян – але для її отримання потрібно спочатку правильно оформити анкету. Інакше до тбіліського закладу «Dedaena Bar» росіян не пропустять.

На сайті бару є анкета для входу на сайт. Проте громадянам росії потрібно отримати «візу», заповниши додаткову анкету. В якій йдеться:

Громадянам росії потрібна віза для входу в бар DeDaena, тому що не всі росіяни вітаються. Ми виступаємо за рівність і єдність, але нам потрібно зробити так, щоб російські імперіалісти з промитими мізками не опинилися в нашому барі. Будь ласка, підтримайте нас, заповнивши заявку на VISA, щоб нікому не довелося тусуватися поруч із дупами. Спасибі за розуміння.

Серед інших запитань на які потрібно дати погоджувальну відповідь є й такі: «Крим – це Україна», «Абхазія та Цхінвалський регіони – це Грузія», «Я Не Голосував За Путіна, Він Диктатор». Крім того підтвердити, що підтримує фразу «Слава Україні», та «засуджує російську агресію в Україні», а також пообіцяти не розмовляти з персоналом російською мовою та не вступати у політичні дискусії.

Адміністрація бару на сайті повідомляє, що подібні заходи були введені через «делікатну політичну ситуацію і деяких поганих росіян, які погано поводилися в барі».

В даний момент зайти на сайт нема можливості, адже росіяни атакують Dedaena Bar через анкети.

Як нам стало відомо, емігранти та туристи занижують рейтинг бару Dedaena Bar у Грузії через анкети на вхід для росіян. Коментатори ставлять «одиницю» у Google… Підтримаємо братів-грузинів!