Військові кухарі Андрій та Сергій завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.
“Ситий воїн — сильний воїн”- так вважають військові кухарі Андрій та Сергій. Тому завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.
Про це повідомляють військові .
Скуштувати “армійський обід” пощастило й відомому журналісту, телеведучому, гастроблогеру Костянтину Грубичу.
В одному із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України кухарі пригощали гостя українським червоним борщем та дерунами, які були приготовані в польових умовах.




Костянтин Грубич зауважив, що це один із кращих борщів, які йому доводилось куштувати. Деруни також припали до душі ведучому.
Військові полку справжні майстри у будь-яких справах: воюють, будують, годують.
Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви
- Огіркова трава: Секрети бораго, які варто знатиУявіть собі рослину, яка за смаком нагадує свіжий огірок, але росте швидше, не боїться холоду і майже не потребує догляду. Знайомтеся – це бораго, або, як її ще називають, огіркова трава, або ж, огірочник лікарський (Borago officinalis). Її ніжні листочки…