Військові кухарі

Військові кухарі нагодували відомого гастроблогера

Діліться інформацією з друзями:

Військові кухарі Андрій та Сергій завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.

“Ситий воїн — сильний воїн”- так вважають військові кухарі Андрій та Сергій. Тому завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.

Про це повідомляють військові .

Скуштувати “армійський обід” пощастило й відомому журналісту, телеведучому, гастроблогеру Костянтину Грубичу.

В одному із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України кухарі пригощали гостя українським червоним борщем та дерунами, які були приготовані в польових умовах.

 Костянтин Грубич зауважив, що це один із кращих борщів, які йому доводилось куштувати. Деруни також припали до душі ведучому.

Військові полку справжні майстри у будь-яких справах: воюють, будують, годують.

Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви

  • Огіркова трава: Секрети бораго, які варто знати
    Уявіть собі рослину, яка за смаком нагадує свіжий огірок, але росте швидше, не боїться холоду і майже не потребує догляду. Знайомтеся – це бораго, або, як її ще називають, огіркова трава, або ж, огірочник лікарський (Borago officinalis). Її ніжні листочки…