Військові кухарі Андрій та Сергій завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.
“Ситий воїн — сильний воїн”- так вважають військові кухарі Андрій та Сергій. Тому завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.
Про це повідомляють військові .
Скуштувати “армійський обід” пощастило й відомому журналісту, телеведучому, гастроблогеру Костянтину Грубичу.
В одному із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України кухарі пригощали гостя українським червоним борщем та дерунами, які були приготовані в польових умовах.




Костянтин Грубич зауважив, що це один із кращих борщів, які йому доводилось куштувати. Деруни також припали до душі ведучому.
Військові полку справжні майстри у будь-яких справах: воюють, будують, годують.
Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви
- Як зробити, щоб піч довше тримала тепло: практичні поради для ефективного опаленняНаталія Ягущина 21.12.2025, 20:55 Традиційна цегляна піч може бути ефективним джерелом тепла в будинку, якщо правильно її експлуатувати. Збереження тепла залежить від конструкції печі, якості матеріалів і правильної топки. Сучасні альтернативи (наприклад, печі-каміни з чавунними топками) ефективніші, але класичні печі…

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.

