fbpx
Військові кухарі

Військові кухарі нагодували відомого гастроблогера

Діліться інформацією з друзями:

Військові кухарі Андрій та Сергій завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.

“Ситий воїн — сильний воїн”- так вважають військові кухарі Андрій та Сергій. Тому завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.

Про це повідомляють військові .

Скуштувати “армійський обід” пощастило й відомому журналісту, телеведучому, гастроблогеру Костянтину Грубичу.

В одному із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України кухарі пригощали гостя українським червоним борщем та дерунами, які були приготовані в польових умовах.

 Костянтин Грубич зауважив, що це один із кращих борщів, які йому доводилось куштувати. Деруни також припали до душі ведучому.

Військові полку справжні майстри у будь-яких справах: воюють, будують, годують.

Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви

  • Як уникнути зараження паразитами від вживання риби
    Риба є цінним джерелом білка та мікроелементів, але іноді може містити паразитів, таких як червоні ниткоподібні «черв’яки», які фіксуються неозброєним оком в черевній порожнині та м’язах риб, можуть бути личинками нематод роду Eustrongylides spp. Ці паразити зазвичай зустрічаються у хижих…