Військові кухарі Андрій та Сергій завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.
“Ситий воїн — сильний воїн”- так вважають військові кухарі Андрій та Сергій. Тому завжди ставлять перед собою завдання смачно нагодувати своїх побратимів.
Про це повідомляють військові .
Скуштувати “армійський обід” пощастило й відомому журналісту, телеведучому, гастроблогеру Костянтину Грубичу.
В одному із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України кухарі пригощали гостя українським червоним борщем та дерунами, які були приготовані в польових умовах.
Костянтин Грубич зауважив, що це один із кращих борщів, які йому доводилось куштувати. Деруни також припали до душі ведучому.
Військові полку справжні майстри у будь-яких справах: воюють, будують, годують.
Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви
- Як уникнути зараження паразитами від вживання рибиРиба є цінним джерелом білка та мікроелементів, але іноді може містити паразитів, таких як червоні ниткоподібні «черв’яки», які фіксуються неозброєним оком в черевній порожнині та м’язах риб, можуть бути личинками нематод роду Eustrongylides spp. Ці паразити зазвичай зустрічаються у хижих…