fbpx
ЗСУ відбили понад 70 атак ворога на чотирьох напрямках

ЗСУ відбили понад 70 атак ворога на чотирьох напрямках

Діліться інформацією з друзями:
Противник зазнає чималих втрат, але продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

“Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію. Протягом доби, на зазначених ділянках фронту, відбито понад 70 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка”, – кажуть військові.

Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 41 авіаційний удар,  здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Є поранені серед мирного населення.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Триває комплексна перевірка бойової готовності збройних сил республіки білорусь.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Сумської області та Харківщини.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії поблизу Синьківки. 

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі північніше Спірного, успіху не мав. 

На Бахмутському напрямку не припиняються бої за місто Бахмут. В районі населених пунктів Іванівське та Предтечине противник вів безуспішні наступальні дії. 

На Авдіївському напрямку невдалі ворожі спроби наступу зафіксовано в районах Новокалинового, Сєверного та Первомайського Донецької області. 

На Мар’їнському напрямку відбито численні ворожі атаки в районі Мар’їнки. 

На Шахтарському напрямку поточної доби ворог наступальних дій не проводив.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести  оборонні дії. Протягом доби здійснив понад 40 обстрілів населених пунктів.

Читайте також: 470 окупантів ліквідували українські захисники за минулу добу