fbpx

Росія збільшила корабельне угруповання в Чорному морі

Діліться інформацією з друзями:

В Чорному морі корабельне угруповання в порівнянні з ранком збільшено вдвічі це вже 8 кораблів. В море вийшов фрегат ВМФ Росії “Адмірал Макаров”, потенційний сумарний залп – 8 “калібрів”.

Повідомляє ОК “Південь”,

На фоні певної активності ворожої авіації це може свідчити про підготовку до ракетної атаки, а також ударів дронами.

Не ігноруйте сигнали повітряних тривог, дійте зосереджено і оперативно. Будьте пильними і свідомими: переходьте в укриття, за можливістю і доцільністю використовуйте правила «двох стін». Цілком вірогідні і обстріли ворожою артилерією прифронтових територій.

За інформацією з оперативних чатів на аеродромах Шайківка, Приволзький, Сільці та Оленья зосереджено до 10 Ту-22М3 та 3 Ту-95МС. Потенційний сумарний залп – 28 ракет.

ОК Південь розповіло, що протягом бойової доби ворог продовжував обстрілювати деокуповане правобережжя Херсонщини з лівого берега та прибережні громади Миколаївщини з Кінбурнської коси.

Робота наших ракетно-артилерійських підрозділів та Повітряних сил сьогодні зменшила окупаційну орду на півдні на 10 рашистів,  реактивну систему залпового вогню «Град», якою ворог бив по Херсону, безпілотник розвідувально-ударного типу, 4 одиниці автобронетехніки. Також знищено черговий спостережний пост противника на лівобережжі.

Читайте також: На Рівненщину надійшла сумна звістка про загибель ще одного захисника