fbpx

рф передислоковують на північ Криму нові військові підрозділи

Діліться інформацією з друзями:

рф передислоковують на північ Криму нові військові підрозділи для утримання окупованих територій. Про це в коментарі Укрінформу повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

Він зауважив, що росіяни наразі докладають усіх зусиль, аби зберегти так званий сухопутний коридор до Криму:

«У цьому полягала їхня ідея захоплення Донецької області, узбережжя Азовського моря, також у їхніх планах було відрізати Україну від Чорного моря. Але країна-окупант не змогла реалізувати жодних планів в Україні. Враховуючи, що наші закордонні партнери поставляють нам нові зразки озброєння, так званий сухопутний коридор до Криму, звичайно, не є безпечним. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території», – зазначив Андрій Черняк.

Представник ГУР МО України додав, що загарбники стягують на північ Криму нові військові підрозділи. Також вони продовжують будувати оборонні споруди як на півночі тимчасово окупованого півострова, так і на тимчасово окупованій частині Херсонщини.

«Вони програють, тому створюють захисні споруди там, де можуть, розуміючи, що їм доведеться вести на цих рубежах бойові дії», – підсумував Андрій Черняк.

Читайте також: Рівнян запрошують на концерти до органного залу у січні