fbpx

Резніков розповів про втрати України у війні

Діліться інформацією з друзями:

Міністр оборони України Олексій Резніков зробив важливу заяву під час інтерв’ю іспанському виданню La Razón. Вона стосувалася втрат ЗСУ.

У нас, звісно, ​​є втрати, тому що ми на війні. Але вони критично менші за російські. Я не можу назвати вам цифру, але можу вас запевнити, що загальна кількість менша за кількість загиблих від землетрусу в Туреччині. – розповів Резніков La Razón

Він зазначив, що “наша головна мета – зберегти життя наших солдатів, а Росія використовує їх як гарматне м’ясо”.

Тільки в Бахмуті щодня Росія втрачає 500 осіб. убитими і пораненими. Це один батальйон кожні 24 години членів групи Вагнера, найманців і колишніх злочинців. Це варварство. – наголосив очільник Міноборони.

Він зазнаяив, що рік тому росія використовувала 60 тисяч артилерійських снарядів на день, сьогодні – 20 тисяч. У окупантів є проблеми з постачанням, і тому вони використовують іранські безпілотники проти України.

Це зброя терористів проти мирного населення.

Відомо, що кількість жертв внаслідок землетрусу в Туреччині становить понад 50 тисяч людей. Таким чином можна зробити висновок, що втрати ЗСУ приблизно в 3,5 менші ніж у рашистів (більш ніж 180 тисяч орків) і становлять менш ніж 50 тисяч!

Читайте також: У Брянську впав безпілотник, начинений вибухівкою – росзмі