fbpx

Наша авіація завдала 22 ударів по рашистам та їх техніці

Діліться інформацією з друзями:

Минулої доби ЗСУ тричі вдарили по ворожих ЗРК. Збито ворожий літак SU-25 та безпілотний літак Orlan-10, повідомили у Генштабі.

Українські зенітники “подбали” про дві точки управління рашистів, склад боєприпасів, три райони скупчення окупантів та зброї, а також про район концентрації ворожої артилерії. 

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка і Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Водяне, Первомайське, Веселе, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 22 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також три удари по позиціях ЗРК ворога.

Також українські воїни збили ворожий літак «Су-25» та безпілотник типу «Орлан-10».

Підрозділи українських ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, склад боєприпасів, три райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також район зосередження засобів артилерії.

Читайте також: У різних районах Рівного демонтують незаконні гаражі, автокав’ярні і кіоски