fbpx
на Гощанщині провели в останній путь захисника

Назавжди 33: на Гощанщині провели в останній путь захисника

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні жителі Гощанської громади прощалися з Андрієм Сондаком, який віддав своє життя за Україну. Андрія провели до місця останнього спочинку з військовими почестями.

Про це повідомила Гощанська селищна рада

на Гощанщині провели в останній путь захисникаРодина, друзі та мешканці Гощанщини вшанували пам’ять Героя. На знак особливої шани відбувся військовий салют, а Державний Гімн України зазвучав востаннє для Андрія.

Андрій Михайлович Сондак народився 28 червня 1989 року в селі Симонів. Після закінчення школи він вступив до Острозького вищого професійного училища, де здобув професію “Кухар, кондитер”. Працював в Гощанському управлінні з експлуатації газового господарства ПАТ “Рівнегаз” та на підприємстві “Гощанські ковбаси”.

У серпні 2022 року, він був призваний на військову службу третім відділом Рівненського РТЦК СП. Наприкінці березня 2023 року, він потрапив на Донеччину.

Старший солдат Андрій загинув 7 квітня під час обстрілу з протитанкового керованого реактивного снаряду (ПТУРса) поблизу села Берестове Бахмутського району Донецької області. Він помер у віці 33 років, залишивши за собою рідних та близьких.

Він залишився в серцях своєї мами Алли, батька Михайла, брата Ігоря, дружини Олени та доньки Дарини. Нехай вічна пам’ять і вічна слава Герою!

Читайте також: Поліція Рівненщини застерігає про шахрайство (+ відео)