fbpx

російські окупанти затиснуті на правому березі Дніпра

Діліться інформацією з друзями:

Ворожі підрозділи затиснуті на правому березі Дніпра та готові здатися українцям.

Про це повідомила керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування «Південь» Наталя Гуменюк в етері «Еспресо».

Гуменюк зазначила, що просування продовжується і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожих позицій, а й психологічний.

“Продовжуємо просування і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожих позицій, а й психологічний. Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують можливості вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про умови складання зброї й перехід під егіду міжнародного гуманітарного права. Вони усвідомлюють, що затиснуті між берегом Дніпра та нашими силами”, – пояснила вона.

Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують можливості вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про умови складання зброї й поповнення обмінного фонду.

За словами Гуменюк, окупанти намагаються знайти способи зберегти собі життя.

“Зараз розглядається це питання. Тому, що є розуміння військової стратегії, яка передбачає подібні заходи. Вони готові перейти під егіду міжнародного гуманітарного права, тобто поповнити обмінний фонд”,  – додала керівниця прес-центру.

Фото ілюстративне