fbpx

Український стартап Eat me запустив виробництво рослинного м’яса

Діліться інформацією з друзями:
Український стартап Eat me at після двох років розробки запустив виробництво м’яса із рослин, основою якого є текстурований білок

Про це пише Економічна Правда.

За інформацією видання, засновником стартапу є Андрій Черуха, який також є засновником магазину вишиванок Etnodim.

За словами Черухи, починаючи з 2018 року, команда проєкту познайомилася з десятками технологів із різних країн та протестували сотні рецептур фаршу.

Зазначається, що в основі продукту текстурований соєвий білок, за смак відповідають екстракти з неактивних дріжджів, а для м’ясного присмаку додають мінерали грибів коджі.

Як зазначається на сайті Eat Me At, упаковка рослинного м’яса вагою 360 гр коштуватиме 160 грн.

У складі м’яса зазначені вода питна, ізолят соєвого білка, олія соняшникова рафінована, олія кокосова, білок картопляний, метилцелюлоза, екстракти дріжджові, сік буряковий концентрований, барвник цукровий колер, сіль кухонна, натуральні ароматизатори.