fbpx

Завтра в Рівному прощатимуться з двома захисниками України

Діліться інформацією з друзями:

Завтра 24 лютого, о 10:00 год на Майдані Незалежності відбудеться прощання із героями, Володимиром Зарічнюком із Квасилова та рівнянином Валерієм Павлюком.

Звістка про загибель Володимира Зарічнюка шокувала рідних, знайомих та усю громаду Квасилова, де жив з сім’єю та виховував донечку — 15 річну Ангеліну.

Володимир Зарічнюк народився у селі Русивель, закінчив технікум у Рівному, відслужив строкову службу в армії. Коли ж повернувся, влаштувався охоронцем на Рівнесільмаш у Квасилові. Пізніше Володимир працював у КП “Житловик”.

В останні роки Володимир працював за кордоном. Коли ж ворог прийшов на нашу землю, Володимир добровольцем пішов у військкомат. А вже в жовтні вирушив у найгарячіші точки…

На жаль, бій під Білогорівкою на Донеччині 19 лютого став останнім для 50-річного сержанта Володимира Зарічнюка… Під час обстрілу противником він загинув від осколкового поранення у груди…

Трагічна звістка прийшла і в родину Павлюків. Вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, її свободу і незалежність, виявивши стійкість і мужність,  під час мінометного обстрілу зі сторони противника героїчно загинув  17 лютого 2023 року в районі Бахмута Донецької області щирий патріот України рівнянин Валерій Павлюк.

Валерій народився 25 вересня 1971 року у селі Стадники Острозького району. Був працелюбною, енергійною, доброю, щирою, чуйною, безвідмовною людиною.

Опікувався своєю родиною: старенькими батьками, коханою дружиною, двома синами.

Україна завжди була в його серці. Як тільки розпочалися події на Майдані Валерій був одним з перших, хто поїхав до Києва відстоювати нашу свободу.

Події на Донбасі 2014 року не дали спокою його патріотичному серцю і Валерій пішов добровольцем захищати свою країну.

З перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну Валерій разом з рідним братом Володимиром став до Збройних Сил України. Він був старшим сержантом – командиром відділення.

Читайте також: Латвійський депутат на засіданні ОБСЄ відправив російську делегацію “за кораблем” (ВІДЕО)