fbpx

Серед звільнених з полону українців 9 поліцейських

Діліться інформацією з друзями:

Серед 215 відважних побратимів і посестер звільнених з полону вчора, 21 вересня – 9 поліцейських.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький

Це – керівник патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін, кордівець Андрій Лакоза, оперативники поліції Донеччини Святослав Єрмонов, Олександр Родолес, Олександр Тосхопоран, Володимир Траханков, Сергій Хохлов, Андрій Шумаков та керівник сектору управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Олександр Скумін.

Перше фото Михайла Вершиніна після повернення оприлюднив Олексій Білошицький.

Емоції переповнюють, навіть не можу передати. І вже сьогодні в нього день народження. Другий, це точно.
Далі буде складна реабілітація і лікування всіх хлопців і дівчат. Знаю, їм буде про що розповісти згодом… – написав Білошицький. 

Знаю, яких титанічних зусиль доклало багато людей до цього результату.

Про те, що голову Патрульної поліції Маріуполя Михайла Вершиніна, також обміняли з полону повідомив і радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

Михайло Вершинін знаходився у полоні з травня цього року. Він потрапив у полон разом з захисниками Маріуполя, які були заблоковані на території МК «Азовсталь».

Звільнення і стан Вершиніна Суспільному прокоментував Олексій Білошицький, заступник начальник департаменту патрульної поліції України: 

“Він дуже виснажений. Дуже втратив у вазі, сильно схуд. Поки це все, що можна сказати про його стан, доки його не оглянули лікарі. Він їде у шпиталь”.