fbpx

Українські футболісти оголосили збір на Байрактар (ВІДЕО)

Діліться інформацією з друзями:
Роман Зозуля зі своїми друзями футболістами розпочав масштабний проект “Байрактар для України” .

Футболіст зі своїми друзями записали відео та відкрили збір на “залізного птаха”. (Щоб побачити Відео доскрольте сторінку до кінця.

На своїй сторінці у Фейсбук Зозуля зазначає, що чим більше турецьких залізних птахів в українському небі, тим потужніше працює російський автопром на виготовлення Лад Калин. Нагадаємо, що за загиблого росіянина влада країни агресора дає кошти, які часто родичі отримавши гроші використовують на придбання автівок.

У мене немає жодних сентиментів до ворога. Немає жодної віри в те, що ці клишоногі заблукали в наших лісах, їх насильно мобілізували чи вони ні в кого не стріляли. Ступив на нашу землю – будь ласкавий пройти одразу до пекла. Чим більше цих виродків буде знищено, тим більше наших воїнів повернеться додому живими. Чим менше цих приматів топтатиме нашу землю, тим менше братських могил із закатованими мирними мешканцями з’являтиметься в наших лісах. Це проста істина. – написав Роман 

Тож спільно з українською діаспорою в Іспанії, посольством України в Іспанії та друзями футболістами Зозуля відкрив збір на Байрактар.

Історія не нова і не оригінальна, зате наскільки ефективна в боротьбі проти потойбічного байстрюччя.
Я знаю, що в нас з вами спільне бажання, тож давайте разом наблизимо нашу перемогу і мир!
Ми обов’язково подолаємо зло! Байрактар нам в поміч! – зазначає Роман.

Щоб допомогти – переходь за посиланням

https://www.aucu.es/bayraktar