fbpx

У Рівному зловмисники обікрали понад 10 підвалів багатоповерхівки

Діліться інформацією з друзями:

Близько 10-ї години 28 січня до поліції надійшло повідомлення 37-річного жителя Рівного, що вночі невідомі, пошкодивши двері, незаконно проникли у підвальне приміщення багатоповерхівки на вулиці Київській, звідки викрали будівельні інструменти та рибальське знаряддя.

Повідомляє Відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Крім того, через пів години надійшло аналогічне звернення його 35-річного сусіда: із його підвалу зникли дві палатки, надувний матрац, спінінги та інше майно. 

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група Рівненського РУП встановила, що зловмисники проникли в понад 10 підсобних приміщень.

Працівники карного розшуку Рівненського РУП у результаті проведених оперативних заходів встановили двох зловмисників, які сховали крадене у гаражному кооперативі навпроти.

Близько опівдня вони прийшли забрати викрадене майно, але були викриті правоохоронцями. У 30-ти та 27-ми річних жителів Рівного виявили та вилучили надувний матрац, рибальське крісло, дві палатки, дві автомагнітоли, радіатор, сумку із рибальськими снастями, телевізор, три вудки та чохол на них.

За фактами таємного викрадення майна, вчиненого шляхом проникнення та в умовах воєнного стану, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 185 КК України. 

Вилучене скерують на товарознавчу експертизу, яка встановить суму завданих збитків. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру. 

За скоєне їм може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Десантники відбили штурм кількох позицій поблизу Мар’їнки