fbpx

У Рівному оцінюють неформальне навчання кухарів-самоучок

Діліться інформацією з друзями:

Наталія Львівська та Ольга Карпюк – кухарі за покликанням. Жінки дбають про смачні та якісні страви, дарують задоволення та емоції своїм гостям і відвідувачам.

На підтвердження результатів неформального навчання за професією «Кухар» вони були спрямовані службою зайнятості до Рівного.  Свої досвід та майстерність кухарі днями продемонстрували кваліфікаційній комісії на навчальній базі Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ – навчального закладу, що з 2016 року оцінює навички, вміння, якість роботи за професією «Кухар».



Наталія Богданівна із м. Чортків, дізнавшись у Чортківській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості про унікальну можливість отримати офіційне підтвердження кваліфікаційного розряду кухаря, відразу подала заявку на іспит. Жінка має досвід роботи продавцем на автозаправці та кухарем у буфеті місцевої поліклініки. Професійні та комунікаційні якості кухаря оцінили в медзакладі, отож вона продовжить там працювати вже у якості кваліфікованого робітника.

Ольга Мефодіївна із Рівненського району після школи працювала в центральній міській лікарні, має чималий досвід роботи молодшою медсестрою, продавцем-касиром. Сьогодні жінка працює в дошкільному навчальному закладі «Дивосвіт» помічником кухаря. На підтвердження результатів неформального навчання кухаря спрямувала Рівненська РФ Рівненського обласного ЦЗ. Велика відповідальність, уважність та професійність допомогли опанувати важливі професійні навички та підтвердити офіційно свої знання.

Суп овочевий з крупою, битки м’ясні, каша, риба тушкована з овочами, налисники з сиром від Ольги Карпюк та суп картопляний з бобовими, риба в клярі, молода картопля, вареники з м’ясом, запіканка сирна від Наталії Львівської не лише апетитно виглядають, але й смакують по-особливому. Із таким меню і здоров’я поправлятиметься, і діти зростатимуть веселими!

Традиційно роботу кухарів оцінювали голова та члени державної кваліфікаційної комісії шеф-кухар Аліса Хагенбрух, Олена Самолюк-Холодова та Лідія Терлецька (викладачі спецпредметів РКЕБ). Старший майстер РЦПТО Олена Хоміна задоволена перебігом тестування і практичного відпрацювання, відмінною роботою кухарів та піднесеним професійним настроєм усієї команди. Приємно, коли до кола однодумців приєднуються нові професіонали!

Діна Мазуркевич

Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»