fbpx

Рівненські депутати, що перебувають в лавах ЗСУ відтепер зможуть брати участь у роботі комісій

Діліться інформацією з друзями:

У понеділок, 10 квітня на позачерговому засіданні Рівнеради депутати ухвалили зміни до регламенту та положення про постійні комісії, якими на час воєнного стану запроваджуватиметься практика дистанційного проведення засідань депутатських комісій.

Відтепер, депутати Рівненської міської ради, які перебувають у лавах ЗСУ зможуть повноцінно брати участь у роботі комісій засобами відеозв’язку. 

Нині, відразу семеро депутатів Рівненської міської ради служать у лавах Збройних сил України. Їх відсутність створювали значні незручності у роботі Рівнеради, зокрема під час попереднього розгляду питань не вистачало необхідної кількості присутніх.  Тож відтепер Рівнерада зможе працювати без збоїв. 

Внесення відповідних змін і запровадження дистанційної форми засідань постійних комісій – дуже важлива і потрібна ініціатива, вважає секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Депутати Рівнеради, які наразі захищають Україну від російських окупантів раніше не мали змоги бути присутніми на засіданнях постійних комісій і не мали можливості дати свої пропозиції та доповнення до того чи іншого проєкту рішення. Тепер така можливість у них є і вони можуть на рівних з іншими міськими обранцями правах здійснювати свої депутатські повноваження. Переконаний, що зміни, за які ми проголосували дадуть можливість зробити роботу Рівненської міської ради дієвішою та продуктивнішою, адже не виникатиме питання відсутності кворуму. Таким чином, це дозволить розглянути більше важливих для життя громади питань, – зазначив Віктор Шакирзян.

Питання «Про внесення змін до Регламенту Рівненської міської ради восьмого скликання та Положення про постійні комісії підтримали 27 міських обранців.

Читайте також: Загальні втрати: Минулої доби збито гелікоптер окупантів Мі-24