Волонтерська кухня: за війни у Рівному приготували 28 тисяч страв.
Рівненські кухарі, волонтери та працівники фахового коледжу економіки та бізнесу готують для військових чи не з початку війни. З 28 лютого «Волонтерська кухня» приготувала понад 28 тисяч страв. Також навчають кухарів батальйону.
«Волонтерська кухня» у Рівному швидко стала популярною. Адже тут не тільки смачно готують. На кухні вже побувало чимало іноземних волонтерів та зірок кулінарії.
Цю допомогу організували шеф-кухарі Руслан Плясуля та Назарій Антончук. Назарій, наприклад, у перші дні війни повернувся з Катару, де працював у відомому ресторані. Не міг там сидіти, коли в Україні була біда.
«Жінки та чоловіки, які працюють у волонтерському центрі, просто горять від перемоги. «Волонтерська кухня» — це міцна взаємопідтримка та синергія. Я відчула це особисто, бо допомагала готувати сьогоднішню вечерю. Дякую кожному з них за допомогу та підтримки військових», – зазначив керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль.