fbpx

Неповнолітній водій в Рівному пошкодив відразу 4 автомобіля та втік з місця ДТП

Діліться інформацією з друзями:

У суботу пізно ввечері, до поліції надійшов виклик про ДТП. Зі слів заявника, водій автомобіля BMW пошкодив кілька автомобілів на вулиці Кулика та Гудачека та утік з місця події в бік вулиці Млинівської.

Повідомляє Патрульна поліція Рівненщини.

Орієнтування одразу передали усім екіпажам та після ретельного огляду вказаної території патрульні виявили зазначений автомобіль та доставили водія на місце пригоди. Загалом він пошкодив 4 автомобілі: Vоlkswagen Passat, Hyundai Getz, Fоrd Scоrpiо, Skоda A5 та той, яким керував — ВМW.

Керманич виявився неповнолітнім, тож на місце ДТП прибув також батько 17-річного водія. У присутності батька та двох свідків керманичу запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння і він виявився позитивним. Як пояснив сам юний водій —  після ДТП він випив 2 пляшки пива. Результат — 0.64 проміле алкоголю в крові.

На нього склали адмінматеріали:  за ст. 124 (Скоєння ДТП), за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає права керування), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), та ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) КУпАП.

Загалом протягом минулого тижня патрульні склали 25 протоколів на водіїв, які які керували у стані  наркотичного сп’яніння. З них троє скоїли ДТП.

Читайте також: Понад 3 млрд гривень допомоги отримали жителі Рівненщини за минулий рік