fbpx

Не бійтеся ГМО, остерігайтеся усіма улюбленої ковбаски

Діліться інформацією з друзями:

Ми любимо купувати ковбаску з написом «без ГМО» (або без сої, що практично одне і те ж, тому що вона майже вся модифікування).

Чому ж тоді соєва ковбаса вважається шкідливою?

Крім сої, в ковбасу додають фосфати і нітрити. Людині не можна їсти їх у великих кількостях.

Надлишок фосфатів (солей фосфорних кислот) = остеопороз. А нітрити можуть спровокувати розвиток онкології. Шкідлива не соя в ковбасі, а харчові добавки, яких людина з’їдає вище норми.

Якщо в ковбасі сої немає, то за основу береться «білковий компонент» – перероблені шкури і хрящики тварин. Їх харчова цінність нульова. Так що ковбаса «без ГМО» – це просто нічим не прикриті харчові добавки.