fbpx

На Рівненщині створюють пожежні команди використовуючи польський досвід

Діліться інформацією з друзями:

Поляки поділилися цікавим досвідом створення добровільних пожежних команд, які в Польщі діють вже більше ста років.

Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, зауваживши, що ми ж цю історію пишемо лише в останні роки.

Зараз Рівненщина продовжує роботу над розвитком добровольного руху пожежників і вже досягла деяких гарних результатів у цьому напрямку. У області налічується 21 добровільна пожежна команда, і в планах – створити мінімум 30 нових команд.

Окрім того, очільник області похвалився, що показав своєму колезі з Вармінсько-Мазурського воєводства – віцемаршалеку Мирону Сичу – Центр управління надзвичайних ситуацій в Рівненській області та дитячий інтерактивний клас пожежної безпеки. 

«Показав нашому другу із Вармінсько-Мазурського воєводства – віцемаршалеку Мирону Сичу наш Центр управління надзвичайних ситуацій в Рівненській області та дитячий інтерактивний клас пожежної безпеки. Рівненщина продовжує працювати над розвитком добровольчого руху пожежників і вже маємо гарні результати в цьому напрямку. На сьогодні в області функціонує 21 добровільна пожежна команда. У планах створити ще мінімум 30», – сказав очільник області.

На Рівненщині створюють пожежні команди використовуючи польський досвід

Віталій Коваль також додав, що сьогодні продовжуємо працювати над розвитком добровільного руху разом з Польщею.

Варто відзначити, що Рівненщина разом з Вармінсько-Мазурським воєводством виграла конкурс Центральноєвропейських ініціатив, що дасть можливість рівненським пожежникам отримати нові знання та навички у Вармії і Мазурах.

Читайте також: Поліцейські та рідні розшукують 54-річну жительку Рівненського району