Майбутні кондитери Рівненщини «приборкують» желе.
Кухні усіх народів пропонують кондитерські смаколики – мармелад, суфле, зефір, желе… Вони приваблюють барвистими орнаментами, цікавими формами та, звісно ж, вишуканими смаками. Такі апетитні та яскраві вироби з’являються у кондитерських цехах, де працюють кваліфіковані робітники і де фантазіям та творчості немає меж!
У групі слухачів, що навчаються на базі навчально-виробничого комплексу за професією «Кондитер» щоразу нові досягнення. Адже, виробниче навчання – як дослідницька робота: відкриваєш нове, випробовуєш незвідане та експериментуєш.
«Із кожним заняттям майбутні кондитери стають на крок ближче до майстерності. Цікава та «капризна» тема «Приготування желе та прикрас із нього» не злякала слухачів, а навпаки додала професійного азарту та натхнення!» – поділилася майстер виробничого навчання Світлана Рибачок.
На занятті слухачі вчилися працювати самостійно, моделювати та фантазувати, проте усі чітко знали властивості желатину та агару, а отже, ласощі вдавалися.
Переконливим результатом виробничого навчання кондитерів стали чудові творіння:
- аперитив-желе із шампанського (святкові келихи)
- мусовий торт,
- пташине молоко,
- панакота і м’ясне желе із солоною начинкою.
Відмінна робота, важливий досвід і нове натхнення!