Майбутні кондитери Рівненщини «приборкують» желе.
Кухні усіх народів пропонують кондитерські смаколики – мармелад, суфле, зефір, желе… Вони приваблюють барвистими орнаментами, цікавими формами та, звісно ж, вишуканими смаками. Такі апетитні та яскраві вироби з’являються у кондитерських цехах, де працюють кваліфіковані робітники і де фантазіям та творчості немає меж!
У групі слухачів, що навчаються на базі навчально-виробничого комплексу за професією «Кондитер» щоразу нові досягнення. Адже, виробниче навчання – як дослідницька робота: відкриваєш нове, випробовуєш незвідане та експериментуєш.
«Із кожним заняттям майбутні кондитери стають на крок ближче до майстерності. Цікава та «капризна» тема «Приготування желе та прикрас із нього» не злякала слухачів, а навпаки додала професійного азарту та натхнення!» – поділилася майстер виробничого навчання Світлана Рибачок.
На занятті слухачі вчилися працювати самостійно, моделювати та фантазувати, проте усі чітко знали властивості желатину та агару, а отже, ласощі вдавалися.
Переконливим результатом виробничого навчання кондитерів стали чудові творіння:
- аперитив-желе із шампанського (святкові келихи)
- мусовий торт,
- пташине молоко,
- панакота і м’ясне желе із солоною начинкою.
Відмінна робота, важливий досвід і нове натхнення!

Редактор сайту «Сім днів» і журналіст стрічки новин. Працює з оперативною інформацією, готує новини та долучається до створення авторських матеріалів для сайту.
Має значний досвід роботи у медіа. Протягом 1991–2009 років був технічним редактором газети “America” (Філадельфія, США), де відповідав за дизайн і верстку, підготовку графічних матеріалів, фоторепортажів та готового макету видання.
Володіння англійською мовою використовує для перекладу матеріалів, підготовлених у межах грантових проєктів, які редакція публікує на окремому піддомені для іноземних читачів.
