fbpx

Майже 50 тисяч звернень надійшло на «гарячу лінію» Рівненської ОВА

Діліться інформацією з друзями:

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на «гарячу лінію» Рівненської ОВА надійшло майже 50 тисяч звернень. Жителі області телефонують на номер 0 800 500 078, цікавлячись не лише питаннями, що стосуються військового стану.

Упродовж першого кварталу цього року до колцентру, як повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій КОВАЛЬ, надійшло 10 098 звернень. Очільник області також розповів, які сфери життя найбільше турбують додзвонювачів.

Переважно люди цікавляться питаннями, які пов’язані з такими галузями, як:

  • комунальне господарство – 60% дзвінків;
  • соціальний захист та пенсійне забезпечення – 20%;
  • питання транспорту – 8%;
  • інші питання – 12%.

Також багато звернень стосуються питань, пов’язаних із воєнним станом та отриманням контактної інформації. Часто телефонують і внутрішньо переміщені особи.

У розрізі районів дзвінки розподілилися так: з Рівненського – 58%; Дубенського – 26%; Сарненського – 9%; Вараського – 5%. З інших областей України – 2%.

«Загалом із 24 лютого 2022 року до нашого контактного центру надійшло 49429 дзвінків, – зазначив Віталій Коваль. – Якщо у когось є запитання до обласної влади, нехай телефонують на номер 0 800 500 078. Оператори колцентру обов’язково допоможуть».

Читайте також: