fbpx
Графік і окуляри.

Заледве не купили тонни замість кілограмів. На Рівненщині попередили технічну помилку під час закупівлі

Діліться інформацією з друзями:

Робоча група «Прозорість і підзвітність» при Рівненській ОДА продовжує вивчати тендерні процедури для попередження корупції. Фахівці перевіряють публічні закупівлі, що здійснюються в області, районах та громадах.

Зокрема, нещодавно спеціалісти ОДА виявили сумнівний тендер на придбання 150 тис. тонн сировини. У результаті комунікації із комунальним закладом, який оголосив закупівлю, виявилось – тендер містив технічну помилку. Згодом відповідну похибку виправили – одиниця вимірювання маси змінилась на кілограми, при цьому кількість залишилась незмінною.

«Актуальний випадок не містив жодних корупційних застережень. Проте робоча група й надалі проводитиме моніторинг закупівель. Це забезпечить контроль за доцільним та раціональним використанням коштів», – пояснила начальниця відділу внутрішнього аудиту ОДА Лариса Ковбасюк.

Нагадаємо, на сайті РівнеОДА діє окремий розділ щодо проведених в області тендерів. Сторінка є відкритою та доступною для усіх користувачів. Так, останніми тижнями на Рівненщині закуповували протиожеледну суміш, лікарські засоби та харчові продукти.

Джерело: Рівненська ОДА

Читайте також: У Рівненській області створюється Регіональна координаційна рада з питань громадського здоров’я