fbpx

Coca-Cola відновила виробництво напоїв на заводі під Києвом

Діліться інформацією з друзями:

Завод компанії Кока-кола Беверіджес у селищі Велика Димерка Київської області відновив виробництво напоїв Coca-Cola, Fanta та Sprite.

Про це в коментарі Forbes Україна повідомив директор з корпоративних зв’язків і сталого розвитку компанії Андрій Бублик.

Обсяги виробництва напоїв у компанії не повідомляють.

«Ми плануємо до кінця травня відновити потужності на 100%», — заявив Бублик.

Зазначається, що виробничі лінії заводу не постраждали, але відновити виробництво повноцінно поки що не вдається через проблеми із сировиною та іншими компонентами.

Унаслідок березневих обстрілів на підприємстві було зруйновано електростанцію та частково офісну будівлю. Інші приміщення та склади постраждали некритично.

Суми збитків у компанії не називають.

Поки що компанія не відмовляється від імпорту напоїв з Польщі та Чехії, щоб уникнути дефіциту в Україні. Водночас вона вже експортує напої, що виготовляються, до Молдови. Експорт до Вірменії ще не відновлено.

Нагадаємо, що 24 лютого компанія Coca-Cola HBC, яка займається розливом напоїв Coca-Cola, закрила свій завод в Україні та попросила працівників підприємства залишатися вдома через повномасштабне вторгнення росії.

На початку березня завод компанії обстріляли окупанти. Населений пункт, де знаходиться завод, перебував під окупацією. Завод не працював майже два місяці. В цей період у ритейл постачали залишки напоїв зі складів і ті, які імпортувалися з інших країн.

В Україні у Coca-Cola є підприємство, на якому до війни розливали 40 видів безалкогольних напоїв.