fbpx

Цього дня можна почути голоси птахів, які відлітають на південь

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 17 вересня в цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора в Рівному буде зберігатися похмура погода. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Температура повітря: вночі 12… +18°С, удень +18… +22°С. Вітер змінних напрямків, 3-7м/с.

за останні 130 років 17 вересня:
МАКС: 28.4° (1947)

МІН: 0.8° (1979)

Сьогодні: Сонце зійде о 06.37, зайде о 19.07. 29-й день місячного календаря (Місяць у Діві, новий місяць. Зах. 19.36; сх. 6.02).

Є привід: День рятівника України.

Мудрі кажуть: «Джерело страху – у вашому серці, а не в руках страховиська». Халіль Джебран

Не забудьте привітати: Федора, Юліана.

Астролог радить: Найважчий і найнебезпечніший день місяця. Він – один із найгірших для фінансових справ: не підписуйте документи, не давайте і не беріть гроші в борг. Невдалий час для торгівлі. Відкладіть усі важливі справи і переговори.

День для здоров’я: В цілому день несприятливий. Зменшується запас енергії, слабшають захисні функції організму. Допомогти може повне утримання (від куріння, алкоголю, інтиму, бурхливих емоцій і м’яса). Уразливі стегна і пряма кишка. Рекомендується проводити чистку організму.

Усміхніться: Купив сім-карту. У дівчини-продавчині запитую: «Як перевірити баланс?» Відповідь вбила: «Їжачок… Сто один… Огорожа…»

Народний прогноз погоди

17 вересня відзначається день пам’яті ікони Божої Матері “Неопалима купина”. Цього дня наші пращури на світанку ходили слухати останні голоси птахів, які відлітали на південь. І слідкували за воронами: якщо ці птахи сідають головами у різні сторони – день буде безвітряним, а якщо в одну, і якнайближче до стовбура дерева – чекай вітру.