fbpx

Сьогодні прибираємо мотлох у будинках

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 16 вересня ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається в Рівному до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря: вночі 13… +16°С, удень +25… +29°С. Вітер південий, 1-4м/с.

за останні 130 років 16 вересня:
МАКС: 28.5° (1947)

МІН: -0.2° (1953)

Сьогодні: Сонце зійде о 06.36, зайде о 19.09. 28-й день місячного календаря (Місяць у Леві, четверта фаза, зах. 19.14; сх. 4.37).

Є привід: Міжнародний день охорони озонового шару.

Мудрі кажуть: «У суспільстві, де винен кожен, єдиний злочин – бути спійманим. У світі злодіїв єдиний смертний гріх – це дурість». Хантер Томпсон

Не забудьте привітати: Василису, Івана, Петра.

Астролог радить: Один із найкращих днів місяця. Енергетика дня робить людину активною, впевненою у собі, рішучою. Розпочаті сьогодні важливі справи завершаться успішно.

День для здоров’я: Сьогодні обмежте будь-які навантаження. Не їжте і не пийте надто багато, менше спілкуйтеся. Вразливі очі: менше сидіть за комп’ютером і біля телевізора. Хороший день для відпочинку на природі.

Усміхніться: Скоро пологи. Моторошно. Руки трясуться. Спина від поту мокра. Ноги, як ватні. А дружина сидить і спокійно в телефоні грає…

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам’ять святих Домни і Василиси Великої. 16 вересня “прибирали мотлох у будинку”, щоб придбати благополуччя на осінь. У давнину наші предки спостерігали за мурашниками: якщо мурахи спорудили собі великі купи до осені, то варто готуватися до сурової зими.